Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_2o712644jomn23p7eoqsjatur1, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/httpd/vhosts/petrolcompany.biz/httpdocs/Modules/Authentication/Authentication.php on line 11 Petrol Company
Kompania

Veprimtaria e Petrol Company  ka filluar në vitin 1999. Kompania është regjistruar më 11 Maj të vitit 2000 pranë Administrates së Përkohëshme Civile te OKB-së, Njësisë së Regjisitrimit të Perkohëshem të Subjekteve Afariste. 
 
Petrol Company ka filluar veprimtarinë fillimisht në Fushë Kosovë duke vazhduar me zgjërim edhe në pikat tjera si: FushKosove, Çagllavicë, Preoc, Ferizaj, Prizren, Pejë (Qyshk, Qender, Vitomerice), Gjilan, Podujeve dhe me bazën e derivateve (me kapacitet 6 milion litra), të ndërtuar në Dobrevë. Në pikat furnizuese në Fushë Kosovë, Pejë Preoc dhe Çagllavicë, posedojmë Restorante të standardeve të larta. Në Kompaninë tonë janë të punësuar afro 130 punëtorë, të profileve të ndryshëm. 

Zgjerimi dhe shtrirja e Kompanisë sonë në qytetet e lartëcekura, është pjesë e strategjisë sonë zhvillimore që ka për qëllim zgjerimin dhe shtrirjën e veprimtarisë tonë të furnizimit me derivate në të gjitha qytetet e Kosovës, buzë magjistraleve. 

Kontraktorët e Petrol Company janë shumë Institucione vendore e Ndërkombëtare, Kompani Publike siq janë PTK-ja, Bankat, Ambasada e Zyreve Diplomatike te akredituara në Kosovë, pastaj kompanitë më të mëdha vendore, biznese të mëdha dhe të vogla, etj. 

Shërbimet e ofruara për konsumatoret tonë, janë në nivel dhe plotesojnë normat dhe kërkesat e tregut. Sipas planifikimeve të bëra paraprakisht, konsiderojmë që kemi arritur synimet tona të zhvillimit të kompanisë duke ofruar edhe furnizimin më modern me derivate dhe aparate (pompa) tërësisht digjitale, të cilat janë të parat në tregun e territorit të Republikës së Kosovës.

Warning: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_2o712644jomn23p7eoqsjatur1, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0