Rreth kompanisë Familja Jusaj ka filluar biznesin e saj privat me karburante në industrinë e naftës që nga viti 1989 në emrin e DukCommerce. Katër vjet më vonë, në vitin 1993 biznesi ka ndryshuar emrin e tij tregtare në Delta Impex. Pas luftës në Kosovë, kanë rikthyer tregtinë e tij origjinale, duke regjistruar biznes të ri në emrin e markës Petrol Company, e cila është plotësisht operacionale që nga viti 2000. Gjatë dekadës së fundit të pranisë së saj në tregun e Kosovës, Petrol Company ka arritur që ta zgjerojë  biznesin nga pronësia e një stacioni të vetëm karburanti në Fushë Kosovë, në kompaninë më të madhe ofruese të derivateve në vend, duke u ofruar klientëve të saj, cilësi të produkteve me çmimet më konkurruese.  Sot, Petrol Company operon rrjetin e 28 stacioneve, të cilat janë të shpërndara gjeografikisht në tërë Kosovën, dhe çdo stacion vizitohet nga mesatarisht mbi 1000 konsumatorë në ditë. Të gjitha pikat janë të aneksuara me dyqane, të pajisura plotësisht me pakicë, një pjesë e këtyre pikave janë të pajisura me restaurante të cilat, ofrojnë cilësinë më të lartë të ushqimit në tregun e Kosovës. Petrol Company sh.p.k në kuadër të saj ka edhe kontrollim teknik të automjeteve në qytetin e Prishtinës.  Petrol Company është lider tregu në furnizimin e korporatave dhe institucioneve më të mëdha në Kosovë, me portofolin aktual të rreth 400 marrëveshjeve aktive të blerjes dhe të furnizimit.  Ne aktualisht operojmë me 15 kamionë të cilët janë në pronësi të kompanisë sonë, dhe gjithashtu kemi 15 kamionë të punësuar me autobotë. Deponia (baza) është plotësisht e pajisur më sistemin më të sofistikuar të digjitalizimit me një kapacitet total për ruajtjen e 6000 m3 , të ndërtuara në përputhje me standardet e BE-së, dhe të vendosura në Dobrevë vetëm 6 km distanca nga aeroporti ndërkombëtar i Prishtinës "Adem Jashari". Kapaciteti i magazinimit të kompanisë për ruajtjen e karburantave është i organizuar si: 800 m3 hapësirë janë caktuar për ruajtjen e gazit (GLN), 1500 m3 hapësirë janë caktuar për ruajtjen e benzinës, 1500 m3 hapësirë janë caktuar për ruajtjen e naftës, 1500 m3 janë caktuar për ruajtjen e naftës së rëndë dhe 1500 m3 hapësirë janë caktuar për ruajtjen e Jet A1 karburantit (kerozinës). Ekipet tona prej rreth 300 të punësuar, janë të trajnuar me standardet më të larta të kujdesit ndaj klientëve dhe rregullisht marrin pjesë në seminare së paku 2 herë në vit, në varësi të gradës së tyre në skemën organizative të kompanisë. Si rezultat i punës dhe përkushtimit të të gjithëve, ne gjithmonë sigurohemi që konsumatorët tanë të jenë të kënaqur më shërbimet e ofruara nga stafi jonë, dhe një nga prioritetet kryesore është shëndeti dhe siguria e stafit tanë, klientëve dhe publikun e gjerë. Ne jemi krenarë të deklarojmë se të gjithë në Petrol Company jetojnë dhe frymojnë vlerat e mësipërme, dhe si një ekip, ne të gjithë angazhohemi në arritjen e vizionit të pronareve Jusaj, për t'u bërë biznesi më i madh dhe me më reputacion në vend.
Misioni Misioni i kompanisë sonë, është të ofrojmë derivate të kualitetit të lartë dhe korrektësi të garantuar, duke qenë gjithmonë një hap përpara të tjerëve. T’i edukojmë klientët tonë, që të kursejnë buxhetin e tyre familjar, sepse duke u furnizuar tek ne, veç çmimeve më të lira në treg, litri është litër, siç është edhe moto e Petrol Company. 
Vizioni Vizioni ynë për të ardhmen është zgjerimi i mëtejshëm dhe objektivi ynë i përgjithshëm është që të rrisim biznesin vit pas viti. Fuqisë sonë financiare i kanë dhënë vlerë klientët, punonjësit dhe bashkëpunëtorët. Kemi staf energjik dhe të përkushtuar, për të zgjeruar vazhdimisht njohuritë si pjesë e një kompanie të madhe siç jemi ne.
Leposaviq Mitrovicë Podujevë Vushtrri Skenderaj Istog Pejë Klinë Drenas Prishtinë F.Kosovë Kamenicë Lipjan Gjilan Ferizaj Malishevë Rahovec Gjakovë Prizren Dragash
Depozitat / Deposits - Dobreve
PIKA KARBURANTI Pronë e Petrol Company
FRANCHISING Përdorimi i brendit Petrol Company
Kontraktorët Kontraktorët që kryejnë shërbime për Petrol Company
SHITJE E DERIVATEVE
SHITJE E DERIVATEVE PETROL COMPANY ju siguron derivate të cilësisë më të lartë se ndonjë nga konkurrentët e kësaj indrustrie. Qëllimi ynë, është që të jemi zgjidhja më e mirë e klientëve për automjetet e tyre. Derivate
RESTAURANTE
RESTAURANTE Si kompani , në pikat e shitjes së naftës, ne ju ofrojmë klientëve tonë edhe vendin ku mund të ushqehen dhe të relaksohen.Ushqimi dhe pijet i plotësojnë standardet më të larta të cilësisë dhe
MARKETE
MARKETE Në pikat e shitjes së naftës, ofrojmë produkte ushqimore dhe shërbime, të cilat përmbushin nevojat e konsumatorëve.Tregohet shumë kujdes për cilësinë, shumëllojshmërinë dhe për çmimet më të lira në
KONTROLLIMI TEKNIK
KONTROLLIMI TEKNIK Për t'i siguruar nevojat e klientëve tonë, ofrojmë shërbim të shkëlqyer të kontrollimit teknik, të automjeteve të vogla dhe të mëdha deri në 3.5 ton.
Në natën e Fiter Bajramit, Petrol Company shpërndanë 85 pako ushqimore për familjet skamnore Petrol Company vazhdon me aktivitetet e sajë humanitare, dhe sot Petrol Company në këtë natë të Fiter Bajramit nuk i harrojë edhe familjet në nevojë dhe fëmijët jetim, ku vendosi ti shpërndajë 85 pako ushqimore për 85 familje në nevojë. Shpërndarja e pakove u bë në bashkëpunim me përfaqësusesit e Komunës së Fushë Kosovës. Shumë urime dhe falenderime të shumta pat nga këto familje drejtuar Petrol Company-se, për ndihmën që ju është ofruar në këtë natë Bajrami dhe që nuk janë harruar. Petrol Company sot vizitojë edhe familjën Bajrami ku ju dërgoj pako ushqimore, familje të cilës pak ditë më parë Petrol Company dhurojë çelsat e shtëpisë, gjest i cili u prit shumë mirë nga Besimi kryefamiljari. Përfaqësuesit e Petrol Company thanë që nuk do të jetë hera e fundit që jemi afër këtyre familjeve, ne do të jemi një ndihmesë për këto familje kohë pas kohe sa herë të jetë e nevojshme e sidomos festave. Në anen tjetër përfaqësuesit e Komunës së Fushë Kosovës falenderuan Petrol Company qe vazhdimisht kontribon në këto familje dhe bashkëpunon me Komunen e Fushë Kosovës.
Petrol Company vendos që 1 Qershorin ta pres me fëmijët në Klinikën e Pediatrisë Si duket ky muaj paska qenë muaji ku Petrol Company paska menduar për të gjithë ata që kanë nevojë të ndihmohen dhe të vlerësohen, sepse Petrol Company po vazhdon me aktivitetet e saj humanitare.Të gjithë e dimë që këtë javë Petrol Company ka dhuruar çelësat e shtëpisë 5 dhomëshe familjes 10 anëtarëshe Bajrami si dhe kontratën e punës kryefamiljarit Besim Bajramit, kurse sot me 1 Qershor Petrol Company mendojë edhe për fëmijët, mirëpo këtë rast për fëmijët të cilët kanë më së shumti nevojë, fëmijët të cilët janë të hospitalizuar në Klinikën e Pediatrisë me konkretisht në repartin e leukemisë, me qëllim për të shënuar ditën e tyre -1 Qershorin së bashku me ta. Petrol Company zgjodhi një mënyrë shumë të mirë që t’u dhurojë të gjithë fëmijëve dhurata të ndryshme për mosha të ndryshme në këtë repart, duke dërguar aktoren e dashur për fëmijë Adriana Matoshi (Sasa) si dhe maskota figurat më të dashurat për ta, ku po besojmë që të gjithë fëmijët kanë kaluar qaste të lumtura. Petrol Company u kujdes edhe për mëngjesin e të gjithë fëmijëve duke ju dërguar ushqimin nga brendi i tij i Restoranteve Be Happy. Përgëzojmë Petrol Company për të gjitha këto vepra humane. 
HAPJA E PIKES ME TE RE NE PRIZREN Petrol Company, hapë edhe një pikë të re, në qytetin e Prizrenit, Ju mirëpresim me çmime super të lira. BENZIN 76 cent Diesel 76 cent GAZ 45 cent 0.73 cent në litër. për KAMION, AUTOBUS DHE Makineri BUJQËSORE . Pikën më të re mund ta gjeni në Rr. Ismail Kryeziu - Lagjja Arbana Furnizohu duke filluar nga 20 Euro derivate dhe merr 1 kafe GRATIS, ne te gjitha pikat e Petrol Company. Me Bonus dhe Premium Kartelë ju do përfitoni: Bonus Pikë, Zbrijte në Derivate, Market dhe Be Happy Restaurant
Apliko për punë
Emri dhe mbiemri:
Gjinia:
Data e lindjes:
Adresa dhe qyteti ku banoni:
Numri i telefonit:
Pozita për të cilën aplikoni:
Kontakti
Mobile 1: 038 535 057
Mobile 2: 038 536 059
Fix: 038 535 137
Fax: 0800 800 88